7 motive pentru care să porți bijuterii placate cu aur

7 motive pentru care să porți bijuterii placate cu aur
Vorbind despre aur, acesta este unul dintre cele mai vechi metale descoperite de oameni, iar utilizarea sa în bijuterii datează încă din primele civilizații. Aurlu rămâne unul dintre cele mai populare metale pentru fabricarea bijuteriilor datorită aspectului său regal și strălucirii.
Aurul a fost întotodeauna un simbol al bogăției și puterii. Tot pentru aur s-au descoperit că are beneficii incredibile asupra sănătății celor ce îl poartă. Ești pregătit să porți bijuterii placate cu aur pentru sănătatea ta? Dacă da, Top-Bratari.ro te așteaptă cu cele mai tari modele de brățări placate cu aur, disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Beneficiile aurului asupra sănătății omului

1. Reglează temperatura corpului
Când vine vorba de frisoane, bufeuri sau altfel de probleme ale omului, ce sunt cauzate de variații de temperatură, aurul este o soluție cunoscută pentru a face față acestor probleme. Acest metal reglează temperatura corpului. Purtarea bijuteriilor din aur sau placate cu aur pot ajuta foarte mulți oameni, de exemplu femeile, ce au bufeuri pe parcursul menopauzei.
2. Tratamentul rănilor și durerii
Încă de la început, de când au fost dovediteproprietățile vindecătoare ale aurului, acesta a fost folosit în forma sa naturală, pentru a trata durerea și rănile. Câțiva ani după, s-a descoperit că dacă este aplicat aur pe o zonă inflamată sau pe o rană, acesta previne infecția și ajută la vindecarea zonei afectate.
3. Bunăstare generală
Când te simți epuizat și fără energie, bijuteriile placate cu aur îți pot schimba starea de spirit, deoarece dețin o încărcătură de energie pozitivăm care ajută corpul și mintea să treacă peste stările neplăcute. Această energie pozitivă emană vibrații calde și liniștitoare, care relaxează vasele sanguine și stimulează distribuția de oxigen către creier. În urma creșterii fluxul de oxigen din corp, aurul ajută părțile corpului să funcționeze optim și astfel veți realiza mai ușor activitățile pe care le aveți de îndeplinit. O bunp circulație a sângelui conduce la îndepărtarea bolilor, ce pot apărea în corp.

4. Tratarea simptomelor artritei
Multe persoane se confruntă cu artrita. Durerea provocată de artrită este copleșitoare, însă dacă persoana respectivă poartă bijuterii placate cu aur, atunci mișcarea degetelor și picioarelor este posibilă. Top-Bratari.ro are brățări placate cu aur de 24k. Se spune că dacă porți bijuterii de 24k, la contactul cu pielea, acestea au un efect calmant și reduc simptomele neplăcute ale artritei.
5. Reduceți stresul și anxietatea
Stresul și anxietatea sunt în viața oricui. Dacă suferi de astfel de dispoziții, le poți depăși purtând bijuterii aurii. Aurul aduce beneficii dacă îl privești, datorită strplucirii sale și a nuanței, ce aduce stare de bine corpului și creierului. Câdn porți bijuterii ce conțin aur, devine mai ușor pentru tine să comunici, să interacționezi cu oamenii.Aurul nu numai că este bine să te uiți, dar îți crește și încrederea.
6. Tratamentul pielii
Se spune că Cleopatra folosea ca soluție anti-îmbătrânire aurul și că a funcționat în mod magic. Astăzi, multe doamne apelează la tratamentul ei magic, purtând bijuterii din aur. În timpul epocii romane, aurul era o soluție obișnuită de tratare a pielii. Balsamul de aur trata infecțiile pielii. În prezent, dermatologii consideră că aurul are puteri incredibile de vindecare asupra pielii omului. Multe produse cu scop de vindecare a problemelor cutanate au în compoziție aur în zilele noastre.
7. Creșterea imunității
Imunitatea este esențială pentru sănătatea omului. Pe lângă fiecare dintre noi sunt prezenți agenți patogeni. Purtând bijuterii din aur, vei spori imunitatea. Acesta este un motiv pentru care unii oameni poartă lănțișoare, inele, cercei, brățări din aur, pentru a se proteja împotriva apariției anumitor boli.
Toate beneficiile enumerate mai sus sunt strâns legate de purtarea aurului. Brățările sunt cele mai purtate bijuterii din aur. Sănătatea ta poate fi controlată într-un mod într-adevăr frumos, prin purtare de bijuterii aurii. Poți purta brățări placate cu aur de 24k de la Top-Bratari.ro, deoarece pe lângă faptul că sunt superbe, acestea au grijă și de imunitatea corpului tău.
 

Suport clienti L-V 08:00 - 17:30

0745542132 office@top-bratari.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!