Brățări femei – cum găsești mărimea potrivită pentru tine?

Brățări femei – cum găsești mărimea potrivită pentru tine?
Unele modele de brățări femei pot să fie reglate pe încheietură, altele au nevoie de măsurători exacte sau sunt disponibile într-o măsură standard care se potrivește pentru majoritatea încheieturilor. Dar, pentru a putea fi sigură că ți se potrivește un model care îți place și intenționezi să îl cumperi, ai nevoie să știi de mărime ți se potrivește.

Cum afli care este mărimea potrivită la brățări femei?


Mărimea brățărilor este specificată în descrierea fiecărui produs  așadar, după efectuarea unei măsurători adecvate vei ști dacă este potrivită pentru tine. Pentru a afla care este mărimea exactă atunci când alegi brățări femei, folosește un centimetru sau un șnur pentru a măsura încheietura. Ar trebui să începi să măsori de deasupra osului încheieturii pentru a putea obține mărimea exactă.
Atunci când nu ai la îndemână un centimetru sau dacă vrei să cumperi brățări femei unei persoane pe care nu o cunoști foarte bine, îți spunem că dimensiunea medie a încheieturii unui bărbat este de 18 cm. Așadar, pentru o femeie se va potrivi o mărime mai mică. Iar dacă vrei să mergi la sigur, atunci vei putea găsi foarte multe modele de brățări reglabile sau cu șnur foarte elegante care se vor potrivi în orice context, indiferent de stilul ei personal.

Top Brățări, magazinul online cu cele mai extraordinare modele


Dacă încă nu ai găsit ceea ce cauți, atunci te așteptăm pe website-ul www.top-brățări.ro unde vei găsi zeci de modele de calitate, perfecte pentru a le dărui unei femei. Aceste brățări femei vor fi un cadou neașteptat și special pe care sigur îl va aprecia de fiecare dată când o va purta. Brățările sunt de calitate și vei putea găsi chiar și modele de lux, potrivite pentru a fi dăruite unei persoane care pune accentul pe produsele premium. O brățară întotdeauna are loc în colecția personală a unei femei deoarece niciodată nu poate spune că are prea multe modele.
 

Suport clienti L-V 08:00 - 17:30

0745542132 office@top-bratari.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!