Brăţări bărbaţi – cum le porţi fără să exagerezi?

Brăţări bărbaţi – cum le porţi fără să exagerezi?
Modelele de brăţări bărbaţi au trecut prin diferite etape de-a lungul timpului, trend-urile au venit, au plecat şi au revenit. Însă, ceea ce a rămas valabil întotdeauna au fost regulile de purtare ale acestora, astfel încât să nu exagerezi şi să ieşi în evidenţă prin bun gust de fiecare dată, indiferent de ţinutele pe care le porţi. Brăţările sunt cel mai uşor de purtat accesorii şi oferă oricărei ţinute o notă de originalitate, subliniază personalitatea unei persoane şi are capacitatea de a spune o poveste întreagă.

Cum să porţi corect brăţări bărbaţi?


Pentru a purta fără efort o brăţară este nevoie să ţii cont de trei aspecte: mărimea, stilul personal şi locul în care o vei purta. Aceste brăţări bărbaţi trebuie să aibă o mărime potrivită pe încheietură. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să stea nici prea strâns dar nici să fie prea larg pentru a preveni alunecarea. Ar trebui să poţi pune unul sau două degete între brăţară şi încheietură. Dacă alegi să porţi un sacou iar brăţara este masivă, atunci asigură-te că o porţi la baza încheieturii pentru a evita ca de sub sacou să se vadă doar o umflătură. Până la urmă rolul unei brăţări este acela de a ieşi în evidenţă şi să nu fie ascunsă sub haine.
Indiferent de modelul de brăţări bărbaţi pe care îl preferi trebuie să te gândeşti la mesajul pe care vrei să îl transmită ţinuta ta. Brăţara transmite un mesaj iar tu îţi doreşti ca acesta să fie perceput în mod corect. Dacă ai una sau două brăţări favorite acest lucru nu înseamnă că trebuie să le porţi tot timpul deoarece nu orice model se potriveşte în orice ocazie. De exemplu, o brăţară din piele nu se va potrivi într-un context formal, ocazie pentru care va trebui să alegi un model auriu sau argintiu pentru a putea da acea notă de rafinament ţinutei tale. Pentru a obţine un efect deosebit, pentru evenimentele formale poţi asorta brăţara cu butonii de la cămaşă.
În cazul în care mergi în cluburi, la concerte, festivaluri sau evenimente sportive, în aceste situaţii poţi opta pentru accesorii mai îndrăzneţe decât de obicei. În acest caz este chiar recomandat să alegi modele de brăţări bărbaţi care sunt mai nonconformiste şi reprezintă o alegere destul de curajoasă faţă de ceea ce porţi în mod obişnuit.Oricât de îndrăzneţ ar fi modelul de brăţări bărbaţi pe care îl alegi este bine să te rezumi la una singură. Stilul şi aspectul general pe care îl afişezi trebuie să fie unul echilibrat şi să nu încarce vizual. Înainte de a ieşi din casă analizează aspectul tău în oglindă şi dacă nu eşti sigur dacă ar trebui să porţi şi a doua brăţară atunci este mai bine să renunţi la ea.
Dacă vrei să porţi mai multe brăţări atunci este recomandat să le porţi pe o singură mână pentru a echilibra ţinuta şi să afişezi un look îngrijit şi relaxat. Evită să porţi brăţări foarte colorate sau să suprapui modele care sunt în acelaşi stil. De exemplu, două brăţări masive vor arăta vulgar şi dezechilibrează ţinuta. Ţine cont de aceste câteva reguli şi vei reuşi să etalezi un look deosebit care va arăta bine fără pic de efort.

Descoperă o colecţie de accesorii de calitate la Top Brăţări

           
Cele mai frumoase şi de calitate brăţări le poţi găsi în magazinul online www.top-brăţări.ro. Calitatea lor nu te va dezamăgi şi vei putea să le porţi pe termen lung. Modelele sunt atent selectate şi sunt originale, astfel încât să poţi etala fără nici o grijă un look îngrijit şi de bun gust.
Aceste brăţări bărbaţi sunt menite să scoată din anonimat orice ţinută şi să te evidenţieze pentru calităţile tale. Dacă vei respecta aceste câteva reguli, cu siguranţă nu vei da greş iar oamenii te vor percepe ca fiind o persoană care pune accent pe calitatea tuturor detaliilor care îţi completează ţinutele pe care le porţi în fiecare zi.
 

Suport clienti L-V 08:00 - 17:30

0745542132 office@top-bratari.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!