Seturi brățări placate cu aur – cum să nu le porți?

Seturi brățări placate cu aur – cum să nu le porți?
Obișnuiești să porți aceleași seturi brățări placate cu aur prin rotație la diverse ocazii? Noi te provocăm să ieși din tipare și să îți îmbogățești colecția personală cu modele care pot scoate din anonimat orice ținută. Fii creativă și nu te plafona tot timpul pe același stil monoton. Încearcă ceva nou în fiecare zi și fii cât mai originală prin a da viață ținutelor tale prin a purta ceva nou de fiecare dată. În acest sens te ajută foarte mult seturile de bijuterii deoarece pot să fie purtate chiar și individual alături de alte accesorii.

Ce să nu faci atunci când porți seturi brățări placate cu aur?


Atunci când porți seturi brățări placate cu aur este indicat să se combine bijuteriile astfel încât doar o singură piesă să fie în centrul atenției. Este bine să alegi o singură piesă ,,vedetă” iar celelalte să o evidențieze. Același principiu se aplică și în cazul accesorii – haine, corectă fiind asocierea dintre bijuterii statement și ținute simple care să nu concureze în captarea atenției. Dacă țelul tău este să evidențiezi ținuta atunci bijuteriile trebuie să fie simple și cât mai subtile. De exemplu, o rochie care are un imprimeu colorat și creativ poate să fie pus în evidență de seturile de brățări placate cu aur cât mai simple. O bijuterie impunătoare asociată cu un design complex este deja prea mult și aspectul general va fi unul încărcat. Așadar, menține un principiu al echilibrului indiferent dacă vrei să evidențiezi ținuta sau bijuteriile.

Top Brățări, locul unde accesoriile creative te vor inspira


Cele mai frumoase seturi brățări placate cu aur vei putea cumpăra de pe website-ul www.top-brățări.ro. Acestea sunt de calitate și aliniate cu ultimele tendințe, astfel încât să poți avea în colecția ta bijuterii deosebite pe care să le porți alături de ținutele care spun povestea stilului tău. Ținând cont de sfaturile de mai sus nu vei avea cum să dai greș atunci când porți seturi de bijuteriii.
 

Suport clienti L-V 08:00 - 17:30

0745542132 office@top-bratari.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!